Ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Näyttelykurssivahvistuksen jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja velvoittaa henkilöä maksamaan kurssimaksun, jota ei palauteta jos ei toisin kouluttajan kanssa etukäteen sovita. 

Kurssimaksu maksetaan ennakkoon tilille, maksuaika 7 vrk. Laskuun lisätään viivästyskorko ja maksukehoitusmaksu mikäli maksua ei makseta eräpäivään mennessä. Mikäli maksua ei suoriteta huomautuslaskujen jälkeen, se siirtyy Suomen Perintätätoimiston hoitoon suomenpt.fi.

Näyttelykurssi-ilmoittautumisen voi perua 5 vuorokautta ennen kurssin alkamista veloituksetta. Alle 5 vuorokautta koulutuksen alkuun tulleista peruutuksista veloitetaan 50% kurssin hinnasta. Alle vuorokausi ennen koulutuksen alkua  tai peruuttamatta jätetyistä koulutuksista veloitetaan koko kurssin hinta. HUOM! Mikäli omistaja peruu osallistumisensa kurssille koiran sairastumisen vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan. 

Bisquit ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaan kesken jääneitä kursseja. 

Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24%. 

Nämä ehdot eivät koske Match Showta ja yksityistunteja. Yksityistuntien ehdot sovitaan henkilökohtaisesti koirakon kanssa.

Minna Palonen

041 466 5254
nayttelykoulutus@gmail.com

facebook.com/nayttelykoulutus

Copyright © 2020 Bisquit. All Rights Reserved.