Match Show

Bisquitin Pentu- ja Junori Match Showt ovat olleet huippusuosittuja alusta asti. Ensimmäinen tapahtuma järjestettiin keväällä 2018 ja miltei jokainen tapahtuma on ollut ääriään myöden täynnä. Melkein jokaiseen Pentu- ja Juniori Match Showhun oli jonossa ennakkoilmoittautumisen jälkeen useita pentuja.

Jokaiseen Bisquitin järjestämään Pentu Mätsäriin otetaan vain 40 ennakkoilmoittautunutta pentua, jotta arvostelun kanssa ei tarvitse pitää kiirettä ja jokainen pentu tulee nähdyksi.

Bisquitin toimenkuvaan kuuluu koirien näyttelykoulutus. Kouluttajana pidän tärkeänä sitä, että näyttelytreenit ovat lempeitä tapahtumia sekä koiralle että omistajalle ja siellä edetään koiran tahtiin. Pennulle/ nuorelle koiralle treeneistä ei saa tehdä ”pakkoa” eikä liian pitkäkestoista. Sen takia Bisquit alkoi järjestää Pentu Match Showta jossa koira sosiaalistetaan muihin koiriin rauhassa, lisänä oma pieni kehäpyrähdys. Esittäjäkin on usein ensikertalainen kehässä -myös hänelle kerrotaan kehätapahtumien kulku ja oman koiran rotuesittämisen niksit. Bisquit onkin saanut kiitosta mm. koira- ja ihmisystävälliseen tapaan tuomaroida pennut kiireettömästi ja ystävällisesti.

HUOM! Bisquitin match showssa koiran omistaja vastaa koiran turvallisuudesta, rokotusten voimassaoloista ja sen hetkisestä terveydentilasta. Bisquit ei korvaa koiran aiheuttamia vahinkoja tai tapaturmia ko. tapahtumissa.

 

Olet lämpimästi tervetullut Pentu Match Showhun mukaan koirasi kanssa!

Minna Palonen

041 466 5254
nayttelykoulutus@gmail.com

facebook.com/nayttelykoulutus

Copyright © 2020 Bisquit. All Rights Reserved.