Koulutukset

Yksityistunnit:

Bisquitin yksityistunneille on helppoa tulla harjoittelemaan asioita koiran kanssa joka ei koulutustilanteissa siedä toisia koiria tai tarvitsee alkuun vahvistusta ennen isompaan ryhmään siirtymistä. Yksityiskoulutus tapahtuu sopimassamme paikassa pääkaupunkiseudulla joka arkena tai viikonloppuna.

Yksityiskoulutuksen hinta: 50€/ koira/ max 60 min tai 80€/ 2 koiraa/ 60 min
Isommalle porukalle pyydä tarjous.

Kurssit:

Näyttelykoulutuskursseilla paneudutaan vahvasti sekä yksilö- että ryhmäharjoituksiin. Kurssi antaa eväitä koiran motivoimiseen sekä koiran liikkeiden merkitykseen kehässä. Kurssin enimmäiskoko 8 koiraa.

Kurssilla harjoitellaan koiran kehässä toimimista ja miten esittäjä saa koirasta näyttävän ja parhaimmat puolet esiin. Lisäksi harjoitellaan vieraiden koirien ja ihmisten tapaamista, näyttelyremmissä vetämättä kulkemista, hampaiden näyttämistä ja muuta tutkimista sekä erilaisia esittämis- ja esiintymistekniikoita. Pääpaino on koiran esittämisessä mutta lopputulokseen vaikuttavat koiran rakenteen ja kunnon lisäksi olennaisesti erittäin paljon handlerin esittämistaidot, jotka ovatkin kurssilla suuressa roolissa.
 

Tiedustelut ja kurssivaraukset sähköpostitse nayttelykoulutus@gmail.com

Minna Palonen

041 466 5254
nayttelykoulutus@gmail.com

facebook.com/nayttelykoulutus

Copyright © 2020 Bisquit. All Rights Reserved.